PANTONE PLUS Metallic Guide Set Coated (Pantone code GP1507) – 600 glanstinten voor de mooiste metaaleffecten!

Deze set van twee PANTONE PLUS kleurwaaiers (gecoat) levert u meer dan 600 metallic tinten die speciaal in het leven zijn geroepen om aan de vraag naar speciale inkt-effecten te voldoen.

De PANTONE PLUS Premium Metallic gids (gecoat) is een op kleur gerangschikte waaier waarvan de tinten zijn gedrukt op gecoat papier.


• 300 nieuwe premium metaalkleuren geformuleerd voor coatable inkten
• breed palet van 301 kleurrijke metallics; zeven basic metaalkleuren met en zonder een glanzende vernis voor overdrukken
• PANTONE COLOR MANAGER-Software voor het bijwerken van PANTONE-kleuren in populaire ontwerptoepassingen
• inclusief ColorChecker Lighting Indicator om te helpen bij de evaluatie

PREMIUM METALLICS is PANTONE's allernieuwste boek met 300 geweldige metaalkleuren ontwikkeld in antwoord op de snel stijgende populariteit van deze inkten voor speciale effecten. PREMIUM METALLICS hebben een grotere glans, kunnen gemakkelijk worden gecoat zonder verlies van glans en hebben een langere levensduur na het afdrukken.

PANTONE's Metallics Guide biedt een expansief palet van 301 exquise metaalkleuren die luminescentie en elegantie toevoegen aan projecten die een verfijnde uitstraling moeten oproepen. Een extra pagina toont de effecten van een gloss aqua coating bij toepassingop de zeven basic metaalkleuren.

In deze set zit: - PANTONE PREMIUM METALLICS coated kleurwaaier - PANTONE Metallics Coated kleurwaaier

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 179,00
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.