Assortiment
Onze webshop biedt behalve een uitgekiend assortiment aan DTP-materialen (fonts, hard- & software, supplies) ook de klassieke studiomaterialen als foamboard, markerbloks, layoutpapier, lijmspray e.d.

Font-specialist
Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen op fontgebied voor elk platform: Mac, Windows, Linux, Unix; licentieuitbreidingen, aanpassen van lettertypes naar uw wensen etc. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

••• Alle prijzen op onze site zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. •••

ALGEMENE INFORMATIE 

Webshop
Wij leveren normaliter binnen 24-48 uur. Mocht een product onverhoopt lang in nota staan, dan nemen wij contact met u op!

Kantooradres:
Zeezigt 75, 1111 TK  Diemen
telefoon 020-622 65 79
e-mail post@lettergrafica.nl

KvK Amsterdam: 53550374
Bankrekening: ING 475 98 47 - BIC: INGBNL2A - IBAN NL68 INGB 0004 7598 47
BTW-nummer: NL074677676B01

Prijzen
Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling
Wij leveren uitsluitend onder rembours, iDeal, incasso of bij vooruitbetaling, tenzij er met u andere afspraken bestaan. Alleen geautoriseerde klanten worden door ons (strikt onder voorbehoud) op rekening geleverd.


Lettergrafica-online, een partner waar u op kunt vertrouwen!

Lettergrafica-online levert alle materialen die een (grafisch) vormgever naast en ten behoeve van zijn computer nodig heeft om zijn werk te verrichten. Ons programma omvat hardware, specifieke software, dtp- & designsupplies, fonts voor Mac & PC.

SERVICE
Service staat bij ons hoog in het vaandel, dat betekent dat we nog tijd voor onze klanten nemen. We proberen u bij een probleem gewoon te helpen. Zouden we hetzelf eventueel niet kunnen, dan geven wij u door aan een deskundige die u verder kan helpen.

KWALITEIT
Onze sortering DTP-artikelen telt uitsluitend originele A-merken en wij leveren snel, meestal binnen 24-48 uur.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.