Kleurmanagement voor uw digitale camera en uw scanner

In assortiment nu inputprofielgereedschappen! Zorg voor efficiente tijdsindeling: gebruik minder tijd voor het kleurcorrigeren en besteedt meer tijd aan het echt fotograferen.
Met diverse kleurmanagementgereedschappen kunt u uw digitale camera of scanner profileren en de kleuren van uw beelden verbeteren.

Lettergrafica-online biedt u een verscheidenheid aan input profileringsoplossingen, van kleur of grijs referentiekaarten, zoals de Colorchecker en grijsbalanskaarten, tot aan uitgebreide kleurmanagementoplossingen.

Klik » hier voor meer informatie
 


NIEUWSARCHIEF:

Adobe Creative Suite 6 voor cross-media design

  27-04-2012  

Ontdek de nieuwe functies in de vier suite-edities en twaalf afzonderlijke producten. Ontwerp zonder beperkingen - Geen enkele creatieve uitdaging is te groot. Gebruik de ultieme professionele werkset en ontdek baanbrekende manieren voor het ontwerpen van drukwerk, websites en video. Werk zo snel als je verbeelding - Werk snel en efficient aan de meest complexe projecten met tools die zijn geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Met de nieuwe functies creëer je content in minder stappen met maximale efficiëntie. Overal zichtbaar - Bereik meer mensen op meer plaatsen door te ontwerpen volgens de nieuwste standaarden voor web, mobiele apparatuur en video. Ontwerp verbluffende, aanpasbare ervaringen voor vrijwel alle schermformaten en apparaten.

Lees meer

Wacom Intuos 5 tabletten

  02-03-2012  

Vanaf 1 maart 2012 is de nieuwe Intuos 5 van Wacom officieel aangekondigd en bij ons beschikbaar. De Intuos 5 vervangt de Intuos 4. Ook deze nieuwe line-up is weer prachtig vormgegeven en  er is aan alles gedacht. DE TABLETTEN De volgende Intuos 5 tabletten zijn er nu: Wacom Intuos 5 Touch S: €224,90 Wacom Intuos 5 Touch M: €369,90 Wacom Intuos 5 Touch L: €479,90 Wacom Intuos 5 Pen M : €299,90 Prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten WAT IS BIJZONDER? - Er is geen XL Intuos tablet: De Intuos 4 XL blijft gewoon bestaan! - Er is geen Wireless Intuos tablet: Alle Intuos 5 tablettten zijn wireless te maken dmv de draadloze accessoire kit: ACK-40401-S - Er staat Touch bij de meeste nieuwe Intuos modellen: De modellen waar Touch bij staat, kunnen met de meegeleverde pen...

Lees meer

Foamboard in 5 fraaie kleuren

  27-09-2011  

Foamboard in geel, groen, blauw, rood en paars! Op veelvuldig verzoek is ons foamboard nu ook in kleur leverbaar. Momenteel alleen nog in één dikte en één formaat. Deze nieuwe uitvoering is aan beide zijden gekleurd met een witte kern. U hebt de keus uit de kleuren geel, groen, blauw, rood en paars. Het materiaal is 5 mm dik, formaat 100 x 70 cm en is voorlopig niet in andere maat leverbaar. Het foamboard is verpakt per 25 platen. Het foamboard is een tweezijdig gedekt polystyreen schuim, CFK vrij. Het foamboard is sterk en stijf, maar verbazend licht in gewicht. U snijdt het makkelijk en zonder rafels. Prijs 182,95 / 153,57 ex. (verpakking van 25 stuks)

Lees meer

Bamboo Stylus for iPad

  30-06-2011  

De stylus van Wacom voor uw iPad Wacom's ruim 25 jaren ervaring als 's werelds grootste fabrikant van digitale pentabletten en interactieve pen displays vindt u terug in de Bamboo Stylus. Bamboo Stylus verrijkt de manier waarop gebruikers omgaan met hun tablets. Ideaal voor handschrift aantekeningen, het geven van een persoonlijk tintje bij het bewerken van documenten, tekeningen, schetsen en nog veel meer. Een demo kunt u » hier op YouTube bekijken. Klik » hier om hem te bestellen.

Lees meer

QuarkXpress versie 9

  30-04-2011  

QuarkXPress 9 opent een nieuwe wereld van digitaal ontwerpen en publiceren. In één programma, met één vertrouwde interface, voor een aantrekkelijke prijs. Wat is er nieuw in QuarkXPress 9? App Studio for QuarkXPress: Creëer uw eigen iPad apps met App Studio voor QuarkXPress, publiceer en controleer nadien uw interactieve publicaties. Design for Blio eReader: Creëer interactieve inhoud voor de Blio eReader - de meest toegankelijke en veelzijdige e-reader op de markt. Export to ePub: Zet uw QuarkXPress lay-outs om in gestandaardiseerde eBooks voor iPad, Sony Reader, NOOK, en meer. Deze versie 9 van QuarkXPress (Single Full, Europe West Edition) ondersteunt meer dan 35 talen (waaronder Nederlands, Frans, Engels, Duits).

Lees meer

Extensis Suitcase Fusion 3

  06-12-2010  

Typografie zonder grenzen. Nieuwe features in Suitcase Fusion 3: - CS5 ready! - Autoactivatie van fonts voor Adobe - Compatibel met Adobe InDesign CS3/CS4/CS5 - Compatibel met Adobe Illustrator CS3/CS4/CS5 - Compatibel met Adobe Photoshop CS3/CS4/CS5 - Compatibel met QuarkXpress 7/8 - Zoek snel soortgelijke fonts met QuickMatch , de in SF3 gebouwde technologie QuickMatch geeft de mogelijkheid om snel en eenvoudig gelijkende fonts te zoeken. - WebINK ,web pagina previews, een nieuwe functie om een website in een specifiek font te bekijken. - Font Snapshot , maak snel en eenvoudig een plaatje (PNG) van een tekst in een gewenst font om deze in een ontwerp te gebruiken. Suitcase Fusion3 verkrijgbaar in een Mac en een Windows versie. € 124,95 incl. btw.

Lees meer

Acrobat X Professional

  06-12-2010  

ADOBE Acrobat X Pro Professionele PDF-communicatie voorbereiden en leveren Ervaar de enorme kracht van Adobe Acrobat Dynamic PDF waarmee u de volgende generatie PDF-communicatie levert. Werk samen met collega's, klanten en partners via elektronische revisies, invulbare PDF-formulieren en services op Acrobat.com. Combineer meerdere bestandstypen in een afgewerkte, professionele PDF-portfolio. Pas wachtwoorden en machtigingen toe om uw werk te beschermen. En voeg rijke media toe voor een grotere impact. Acrobat X Pro verkrijgbaar in een Mac en een Windows versie. € 665,00 incl. btw.

Lees meer

Bamboo Special Edition

  06-12-2010  

Wacom Bamboo Special Edition. Een nieuw tablet, met pen- en multi-touch invoer, dat ideaal is voor iedereen die zijn computer graag creatief gebruikt. Het samenvoegen van pen- en touchinvoer in één apparaat biedt het beste van twee werelden. Een paar simpele streken met de pen kunnen een handtekening of afbeelding aan ieder digitaal document toevoegen. Het tablet wordt geleverd met een zwarte sleeve, speciaal ontworpen voor de Bamboo Special Edition, die bescherming biedt tegen stoten en krassen. Het tablet is nu verkrijgbaar in een Small en een Medium uitvoering, respectievelijk € 119,90 en € 219,90 incl. btw.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.