X-Rite PANTONE ColorMunki Smile - verbazend eenvoudige monitorkalibratie

De X-Rite PANTONE ColorMunki Smile is de perfecte oplossing voor het maken van een kleurprofiel van één of meerdere beeldschermen. Ook eenvoudig voor diegenen die onbekend zijn met het kalibreren van een monitor en geen diepgaande kennis hebben van kleurenleer.

De interface is zeer gebruikersvriendelijk en makkelijk te volgen; de software vult het scherm met een eenvoudige animatie die toont wat u moet doen om in slechts 3 klikken een kleurprofiel aan te maken met behulp van een standaard D65 witte punt.Voor diegenen die meer geavanceerde functies wensen, is de ColorMunki Display (Pro) een optie.

ColorMunki Smile biedt een eenvoudige manier om meer accurate kleuren op uw monitor te zien. Het proces is eenvoudig. De resultaten zijn geweldig.

De X-Rite PANTONE ColorMunki Smile zorgt voor eenvoudige monitorkalibratie voor uw laptop of desktop monitor, kleuren worden correct weergegeven, zelfs bij meerdere beeldschermen.

Gewoon het apparaat aansluit op de USB-poort en de aanwijzingen op het scherm volgen. ColorMunki Smile doet al het werk met een paar klikken van de muis. Wanneer het proces klaar is, ziet u de resultaten voor en na en uw nieuwe kleurinstelling begint automatisch te werken. Dus of u nu kijkt, bewerkt of uw afbeeldingen deelt, u weet dat uw kleuren kloppen.

Klik » hier voor een demofilmpje van de ColorMunki Smile

 

Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 169,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies