ColorChecker kleurenkaart – voor consistentie in uw kleurenworkflow

De Colorchecker kaart is een uitstekend hulpmiddel om uw randapparatuur te kalibreren. In combinatie met een kleurmanagement software pakket kan de kleurenkaart uitstekend worden gebruikt om nauwkeurige profielen te maken van uw digitale of analoge camera.
De ColorChecker bestaat uit 24 wetenschappelijk bepaalde kleurvlakken die in alle delen van het visuele spectrum het licht op dezelfde manier reflecteren.
Door de ColorChecker kaart, met gekende kleurwaarden te fotograferen, heeft u als het ware een nauwkeurige en absolute referentie binnen gehaald. Hiermee heeft u het verband vastgelegd tussen uw beelden en de manier waarop de beelden met uw camera qua kleur worden verwerkt.

Eigenschappen:
• 24 wetenschappelijk bepaalde kleurvlakken in een 6 x 4 patroon (ongeveer A4 formaat)
• De kleuren zijn gekozen om zoveel mogelijk natuurlijke objecten na te bootsen (b.v. huidtinten, herfstkleuren, blauwe lucht, e.d.)
• Biedt u een min of meer absolute kleurreferentie – hiermee voorkomt u onnodige en kostbare, tijdsverslindende kleurfouten
• Is geschikt voor kleurkwaliteits beoordelingen in design, prepress en televisiewereld.
• Wordt geleverd in een beschermhoes

De kleurenkaart wordt geleverd in een beschermende hoes en dient bij normaal gebruik om de 2 - 4 jaar te worden vervangen door een nieuw exemplaar om de kleurbetrouwbaarheid te kunnen garanderen.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 83,95
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.