Een creatieve pen-op-schermervaring van wereldklasse
Professionele kunstenaars en ontwerpers die een creatieve pen-op-schermervaring van wereldklasse willen toevoegen aan hun Mac of pc, biedt Wacom Cintiq Pro de meest krachtige selectie van mogelijkheden op een creatieve pendisplay. We presenteren de Wacom Pro Pen 2 met een 4x grotere nauwkeurigheid en drukgevoeligheid van de pen*, weergave in hoge resolutie, hoogwaardige kleurprestaties en multi-touch-bediening.

Zowel de Wacom Cintiq Pro 13 (13,3” display) als de Wacom Cintiq Pro 16 (15,6” display) beschikt over een prachtig nieuw ontwerp met een glazen oppervlak van rand tot rand en uittrekbare steunen om onder een hoek te werken. Wacom Cintiq Pro is compatibel met je favoriete creatieve 2D- en 3D-software en zorgt voor een authentiek gevoel en de nauwkeurigheid en controle om alles te maken wat je je kunt inbeelden. 

*In vergelijking met de Wacom Pro Pen

Jouw partner in grensverleggende creativiteit
Wacom ontwierp de Cintiq Pro op basis van  jarenlange ervaring in het ontwikkelen en vernieuwen van creatieve pendisplays voor professionele kunst en design. De Cintix Pro inspireert en ondersteunt kunstenaars in hun streven om alles uit de kast te halen.  

De nieuwe Wacom Pro Pen 2 geeft je Wacom's meest nauwkeurige en geavanceerde penprestaties met een 4x grotere nauwkeurigheid en drukgevoeligheid*, uitstekende herkenning van de penhelling en een vrijwel onmiddellijke reactiesnelheid. Op het glazen scherm van rand tot rand biedt de pen een authentieke tekenervaring en uitzonderlijke controle voor creatief werk. De nieuwe displays geven elk detail van je kunstwerken tot in het kleinste detail weer met een resolutie tot 4K en uitzonderlijk hoge Adobe RGB-kleurprestaties van 94%. 

Intuïtieve multi-touch-gebaren versnellen je werkproces, omdat je met je vingers kunt zoomen, schalen en navigeren. Personaliseer je werkproces met de programmeerbare taartmenu's op het scherm en de schakelaars op de zijkant van de pen. Daarnaast kun je ook ExpressKey™ Remote toevoegen (apart verkrijgbaar) voor extra sneltoetsen en navigatiebesturing.

Cintiq Pro past naadloos in je werkproces met andere producten, software en diensten van Wacom. Download de Inkspace™-toepassing en maak gebruik van waardevolle diensten als Wacom Echo om je kostbare creatieve werk te beschermen tegen verlies door een reservekopie op te slaan in de Wacom Cloud.

De Cintiq Pro die precies bij je past  
Beide afmetingen van de Cintiq Pro zijn specifiek ontworpen voor de behoeften van creatieve gebruikers. Kies de grotere Cintiq Pro 16 voor meer werkruimte, een hogere resolutie en betere kleurprestaties of ga voor de compactere Cintiq Pro 13 die de prestaties combineert met eenvoudige portabiliteit - tussen computers en van locatie naar locatie. 

Wacom Cintiq Pro is flexibel en heeft verschillende waardevolle accessoires (apart verkrijgbaar) om zich aan te passen aan jouw unieke creatieve behoeften. De Wacom Colour Manager helpt je met de kalibratie van je display voor gebruik en bij kleurkritische werkprocessen. De standaard biedt twee extra werkhoeken en is inklapbaar om gemakkelijk mee te nemen.

Ervaar het genot van het creëren met de nieuwe Wacom Cintiq Pro!

Specificaties:
De Cintiq Pro 16 beschikt over de Wacom Pro Pen 2 met een 4x grotere nauwkeurigheid en drukgevoeligheid van de pen*, een 4K resolutie display (3840 x 2160) en uitzonderlijke kleurprestaties (94% Adobe RGB), met een dun, glazen design van rand tot rand.

Naast een complete selectie handige, creatieve functies zoals taartmenu´s op het scherm en multi-touch-bediening, is de nieuwe Cintiq Pro 16 eenvoudig te koppelen aan een Mac of pc en hij is uitgerust met Wacom-clouddiensten. Nog nooit eerder was het zo eenvoudig om het genot van het creëren te ervaren met de krachtige, nieuwe Wacom Cintiq Pro.

Foto('s):
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1.599,90
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.