Verkrijgbaar vanaf 30 april 2013.
U kunt nu reeds  bij ons intekenen!


Hij is misschien klein, maar de interactieve Cintiq 13HD-pendisplay biedt u veel van de voordelen van de grotere bureauversies van de Cintiq. U kunt nu eindelijk de voordelenvan een krachtige Cintiq ervaren in een compacte, slanke vormgeving en rechtstreeks op een krachtig 13,3" Full HD-scherm creëren.

Neemt minder ruimte in – presteert optimaal!
De Cintiq 13HD neemt slechts een kleine ruimte in op uw bureau en toch kunt u niets minder dan absolute topprestaties verwachten. Met zijn Full HD 1920 x 1080 ledscherm in hoge resolutie, 16,7 miljoen kleuren en een kijkhoek van 178° ziet uw werk er fantastisch uit, ongeacht de werkpositie die u kiest. U hebt de keuze om de afneembare voet in drie verschillende werkhoeken te plaatsen of u kunt de Cintiq 13HD plat op uw bureau leggen of op de schoot nemen als een schetsboek.

Compact en handig. Voor de creative professional.
De Cintiq 13HD!biedt alles wat u verwacht van een professionele interactieve pendisplay.. De vier aanpasbare ExpressKeys, de Rocker Ring-schakelaar en de Home Button voor snelle toegang tot belangrijke functies verhogen uw werkrendement en besparen tijd. En uiteraard zijn alle functies even makkelijk te gebruiken, of u nu links- of rechtshandig bent.

Nieuwe pen, nieuw niveau! De nieuwe Wacom Pro Pen.
Dit zijn de harde feiten over Wacom’s krachtige, nieuwe Pro Pen: 2048 niveaus drukgevoeligheid. Kantelherkenning. Een comfortabeler, ergonomisch ontwerp. En dan nu, de zachte feiten: schets, teken, schilder en creëer rechtstreeks op het scherm met een preciezere controle en een beter, intuïtiever gevoel dan ooit. En de extra's? Een compact en duurzaam etui met ruimte voor de extra penpunten en de gekleurde ringen waarmee u uw pen in seconden kunt personaliseren.

1, 2, 3 kabels in de nieuwe 3-in-1-kabel!
Het installeren van een interactieve Cintiq-pendisplay is nog nooit zo makkelijk geweest. Onze nieuwe 3-in-1-kabel zorgt voor minder rommel en een gemakkelijke en plezierige aansluiting aan elke willekeurige Mac of pc!

Compacte, slanke vormgeving enerzijds en alle gebruikelijke Cintiq-functies plus een nieuwe Pro Pen anderzijds. Er is echt geen reden meer om niet onmiddellijk creatief aan de slag te gaan, op de manier die u verkiest!

Systeemvereisten
Pc: Microsoft Windows® 8, Windows® 7 SP1, Windows® Vista SP2, Windows® XP SP3
Mac: OS X, versie 10.6.8 +, Intel-processor
HDMI-aansluiting, USB-aansluiting, cd-/dvd-romstation, internettoegang

In de verpakking
Interactief pendisplay Wacom Cintiq 13HD
Pro Pen met etui en accessoires
Penhouder
Voet
Installatie-cd
Snelgids
Kabel (USB, HDMI, stroom)
Netadapter

Technische specificaties
33,8 cm (13.3") leddisplay
Full HD 1920 x 1080 pixel resolutie, 16,7 miljoen kleuren
Drukgevoelige pen, 2048 drukniveaus
Afmeting 37,5 x 24,8 x 1,4 cm
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 899,90
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies