PANTONE GoeGuide Set (Coated & Uncoated) – kleurbeheer met nu meer dan 2000 kleuren

Vernieuw uw aanpak voor het selecteren, communiceren en specificeren van kleuren met het PANTONE Goe Systeem (spreek uit: GO). PANTONE Goe is gemaakt om tegemoet te komen aan de sterk veranderende wens van de grafische markt: gebruik een systeem gelijk aan het bekende PANTONE Matching Systeem (PMS), maar dan met veel meer kleuren. Het PANTONE Goe systeem heeft nu 900 kleuren meer dan het PMS systeem. 

Deze set van twee PANTONE GoeGuide kleurgidsen op gecoat en niet-gecoat materiaal, met 2058 kleuren van het PANTONE Goe Systeem, op kleur gerangschikt. U kunt nu zien hoe verschillend papier een PANTONE Goe kleur verschillend weergeeft. Optimaliseer voor druk of monitor/web toepassingen met de RGB waarden (gecoate gids) en sRGB waarden (niet gecoate gids). In beide gidsen staan ook de inkt-mix formules voor nauwkeurige simulatie en reproductie. Iedere Goe kleur kan worden gemaakt met maximaal tien PANTONE inkten, voor een optimaal beheer voor kleurprofessionals. 

In de PANTONE GoeGuide set zit ook de myPANTONE Palettes software voor digitale kleurkeuze en voor het aanmaken van uw eigen kleurpaletten, en voor gebruik van de PANTONE Goe Uncoated digitale bibliotheek in het Adobe Creative Suite programma.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 169,00
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.