i1Basic Pro 2 – professionele kleurweergave in uw workflow
De X-Rite i1Basic Pro 2 levert een optimaal kleurmanagement niveau voor beeldbewerkers en andere beeldprofessionals

Maak snel en eenvoudig een eigen monitor- of projectorprofiel zodat u zeker weet dat de kleuren die u ziet correct zijn. En beoordeel de kleurcorrectheid van uw beelden op scherm en in print en meet en beheer spotkleuren.

In het i1Basic Pro 2 pakket zit i1Profiler software, PANTONE Color Manager software en een i1Pro 2 fotospectraalmeter:

• Nieuwe i1Pro 2 fotospectraalmeter - de nieuwe generatie technologie voor een verbeterde kleurnauwkeurigheid, eenvoudigere bediening en professionele tools voor nauwkeurige high-end profilering
•  i1Profiler Software voor monitoren en projectoren - met de meest recente release van i1Profiler software heeft u de mogelijkheid uw projectoren en monitoren in basic en advanced mode te kalibreren en te profileren.
• PANTONE Color Manager - Eenvoudig meten en beheren van spotkleuren en houdt uw PANTONE kleurbibliotheken up to date met deze kleurcreatie en 'swatch bridging' software.

De X-Rite i1Basic Pro 2 is eenvoudiger in gebruik, breder toepasbaar, nauwkeurig en betrouwbaar, waardoor dit voor iedere kleurperfectionist een 'must-have' product is.

Featured Highlights:
• Nieuw lichtbron design waarnee u 3 standaard meetconditioes kunt gebruiken (ISO 13655 M0: Tungsten; ISO 13655 M1: D50; ISO 13655 M2: UV Cut) plus Optische witmaker compensatie (OBC) zonder dat u filters hoeft te wisselen of een extra meter nodig heeft, zodat u vrijwel alles kunt doen met één investering.
• Verbeterde Optische witmaker compensatie zodat u nauwkeurige profielen kunt maken van vrijwel alle tegenwoordig beschikbare substraten. Nu kunnen gebruikers prima voorspellen hoe kleuren eruit zullen komen te zien indien ze op papier met optische witmakers worden geprint, zowel onder standaard als specifieke lichtomstandigheden, met één en hetzelfde meetapparaat.
• Positioning Detection Sensor voor een goede en gedegen meetscan, zelfs op speciaal materiaal en lage resolutie printers. Hiermee kunt u in manual mode ook kleinere kleurvlakken meten (tot min. 7mm) waarmee u tijd en geld bespaart op consumables en een dual-measurement workflow voor OBC, M1 en M2 mogelijk maakt.
• Nieuwe status LED indicator begeleidt gebruikers door het meetproces en geeft de status van de meter aan, wat zeer prettig en handig werkt.
• Nieuw ergonomisch Design voor een groter gebruiksgemak, flexibiliteit, bescherming en betere onderhoudsmogelijkheden (veel beter schoon te houden), waardoor u op langere termijn een stabiele kleurnauwkeurigheid en productiviteit heeft
• Betere temperatuurstabiliteit en een hoger helderheidniveau verbetert de emissiemeting voor de best mogelijke kalibratie en profilering.
• Volledig nieuwe diagnostics en zelf-corrigerende eigenschappen met de ingebouwde golflengte kalibratietechnologie kunt u tijdens de wit-kalibratie vaststellen of uw meter uw meter correct werkt (met automatische correctie en melding) waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de nauwkeurigheid van de i1 Pro 2 meter.
• Onderhoud en bescherming van het toestel is eenvoudiger dan ooit Zowel het glas van de meetopening als de witte kalibratietegel zijn voorzien van een 'self cleaning' systeem, waardoor uw meter langduriger en correcter meet.
• XRGA equipped de i1Pro 2 is voorzien van de X-Rite Graphic Arts Standaard (XRGA) zodat het eenvoudiger is voor gebruikers in drukkerijen en printshops om de ISO standaard te blijven halen en om er zeker van te zijn dat de kleurinformatie die wordt verzonden en ontvangen correct en eenduidig is.

 

 

Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1.295,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies